EU-persondataforordningen er på vej – er din virksomhed klar?   EU’s nye persondataforordning lurer lige om hjørnet – nærmere bestemt den 25. maj 2018, hvor den lander og bliver til virkelighed. Spørgsmålet er, om din virksomhed er godt nok rustet til møde de nye skærpede krav? Hvis ikke, kan det nemlig godt gå hen og… Læs mere »

Hos i-Strategi brænder vi for at lave sælgende landingssider til vores kunder. Lær her, hvordan du kan gøre et besøg til et salg.   På din hjemmeside er der altid nogen sider, som du ønsker skal besøges oftere af dine brugere. Det er ofte de ydelser eller produkter du forsøger at sælge.  Disse sider er… Læs mere »

Tilføj GTIN i WooCommerce Sådan tilføjer du GTIN i WooCommerce, så din webshop lever op til kravet om GTIN på alle produkter med et eksisterende EAN eller ISBN nummer. 1) Vælg Indstillinger under kategorien WooCommerce: 2) Gå derefter til Product Feeds: 3) Scroll ned og slå Global Trade Item Number (GTIN) til: Vælg No i… Læs mere »

  Fra februar har Google opstillet et nyt krav til Shopping GTIN (Global Trade Item Number) og Brand skal udfyldes på alle produkter, som har et EAN eller ISBN nummer – dvs. alle produkter med en stregkode. Alle produkter der ikke har GTIN udfyldt per 14. februar 2017 vil blive afvist af Google – og dermed ikke… Læs mere »

Reputation management Hvordan kommer mit navn væk fra dårlige Google-søgninger? Hjælp – Jeg ligger nummer 1 på Google! Det er desværre ikke altid sagen at ligge godt på Google-søgninger – eller rettere, at nogen der vil mig det skidt, ligger godt på Google. Spørg bare firmabrands som Coca Cola, Vordingborg Køkken og Fona. Desværre sker… Læs mere »

Hjælp! Min hjemmeside er langsom! Hvis din hjemmeside er lang tid om at loade – så har du store problemer; men bare rolig: hjælpen er nær. Har du også oplevet at din hjemmeside er langsom til at loade? Det er ikke bare irriterende, det er meget alvorligt! Ikke nok med at mange af dine besøgende… Læs mere »

Har du også mistet data på din iPhone? Gendan kalender, kontakter, fotos, SMS-beskeder, Noter, Videoer m.m. med et lille smart program Til min rædsel opdagede jeg, at en opdatering fra Apple pludselig havde sletttet alle mine gamle kalenderoplysninger! Oh Rædsel – jeg bruger kalenderen til et par gange om året at sætte mig ned og lave firmaets kørselsregnskab… Læs mere »

Sådan opsætter du din Google AdWords-konto Kom godt igang med Google AdWords. Når du skal starte med Google AdWords, skal du først oprette en konto hos Google. Herunder vil du finde en trin-for-trin-vejledning i, hvordan du kommer igang. Først skal du tilmelde dig på Googles AdWords-side: Klik blot på dette link og du er igang! Nedenstående… Læs mere »

Sådan Laver du autosvar i Windows (Live) Mail og Outlook Express Man skulle jo mene, at det at opsætte autosvar i et mailsystem ville være lige så let, som at klø sig i nakken… Men det er det bare ikke, hvis man benytter Windoms Live Mail og vil skrive til kunder eller bekendte, at man… Læs mere »

Sådan henter du Googles ny +1 knap Google har i dag den 2. juni 2011 frigivet deres +1 bedømmelsesknap. En længe ventet feature, som ikke mindst SEO-folket har ventet på. Sådan ser +1 Google-knappen ud: Knappen virker sammen med google Buzz, der afvikles i gmail og bedst forklares som en slags google-twitter. GoogleBuzz-knappen placers side… Læs mere »