landingsside

Den Sælgende Landingsside


Skrevet af & kategoriseret under Marketing.


Hos i-Strategi elsker vi at lave sælgende landingssider til vores kunder. Lær her, hvordan du kan lede besøg til salg.   På din hjemmeside er der altid nogen sider, som du ønsker skal besøges oftere af dine brugere. Det er ofte de ydelser eller produkter du forsøger at sælge.  Disse sider er dine landingssider. For… Læs mere »

GTIN i WooCommerce


Skrevet af & kategoriseret under Gode tips.


Tilføj GTIN i WooCommerce Sådan tilføjer du GTIN i WooCommerce, så din webshop er klar til det nye GTIN kravom at alle produkter med et eksisterende EAN eller ISBN nummer har det korrekt udfyldt. 1) Vælg Indstillinger under kategorien WooCommerce: 2) Gå derefter til Product Feeds: 3) Scroll ned og slå Global Trade Item Number… Læs mere »

Omdømme beskyttelse


Skrevet af & kategoriseret under Pas På!.


Reputation management Hvordan kommer mit navn væk fra dårlige Google-søgninger? Hjælp – Jeg ligger nummer 1 på Google! Det er desværre ikke altid sagen at ligge godt på Google-søgninger – eller rettere, at nogen der vil mig det skidt, ligger godt på Google. Spørg bare firmabrands som Coca Cola, Vordingborg Køkken og Fona. Desværre sker… Læs mere »

Langsom hjemmeside?


Skrevet af & kategoriseret under Gode tips.


Hjælp! Min hjemmeside er langsom! Hvis din hjemmeside er lang tid om at loade – så har du store problemer; men bare rolig: hjælpen er nær. Har du også oplevet at din hjemmeside er langsom til at loade? Det er ikke bare irriterende, det er meget alvorligt! Ikke nok med at mange af dine besøgende… Læs mere »

Mistet data på iPhone


Skrevet af & kategoriseret under Gode tips.


Har du også mistet data på din iPhone? Gendan kalender, kontakter, fotos, SMS-beskeder, Noter, Videoer m.m. med et lille smart program Til min rædsel opdagede jeg, at en opdatering fra Apple pludselig havde sletttet alle mine gamle kalenderoplysninger! Oh Rædsel – jeg bruger kalenderen til et par gange om året at sætte mig ned og lave firmaets kørselsregnskab… Læs mere »

Vejledning i opstart af Google-AdWords konto


Skrevet af & kategoriseret under Vejledninger.


Sådan opsætter du din Google AdWords-konto Kom godt igang med Google AdWords. Når du skal starte med Google AdWords, skal du først oprette en konto hos Google. Herunder vil du finde en trin-for-trin-vejledning i, hvordan du kommer igang. Først skal du tilmelde dig på Googles AdWords-side: Klik blot på dette link og du er igang! Nedenstående… Læs mere »

Autosvar i Windows Live Mail


Skrevet af & kategoriseret under Gode tips.


Sådan Laver du autosvar i Windows (Live) Mail og Outlook Express Man skulle jo mene, at det at opsætte autosvar i et mailsystem ville være lige så let, som at klø sig i nakken… Men det er det bare ikke, hvis man benytter Windoms Live Mail og vil skrive til kunder eller bekendte, at man… Læs mere »

Ny GoogleBuzz-knap +1


Skrevet af & kategoriseret under Gode tips.


Sådan henter du Googles ny +1 knap Google har i dag den 2. juni 2011 frigivet deres +1 bedømmelsesknap. En længe ventet feature, som ikke mindst SEO-folket har ventet på. Sådan ser +1 Google-knappen ud: Knappen virker sammen med google Buzz, der afvikles i gmail og bedst forklares som en slags google-twitter. GoogleBuzz-knappen placers side… Læs mere »

Pas på AdWords-hajer


Skrevet af & kategoriseret under Pas På!.


AdWordshajer i farvandet? De nye annoncehajer er AdWordshajer – og de giver desværre adwords-branchen et dårligt ry. De lover dig et bestemt antal klik pr. måned, som du betaler for; men desværre er de mere interesseret i at sende dig klik end at sende kunder. Er du røget i gabet på en adwordshaj?