Professionelt foredrag om SEO

 

Få et inspirerende og indholdsrigt foredrag om, hvordan man laver SEO på sit website ved foredragsholder; Thomas Sloth. SEO er gratis markedsføring til din virksomhed – som betaler sig på den lange bane.

Det kræver dog en hel del arbejde, at få Google til at synes ekstra godt om dit site, og derved opnå gode placeringer på søgemaskinerne. Ved dette foredrag får du en masse inspiration, nyttige tips og brugbar viden om søgemaskineoptimering.

Foredraget kan naturligvis tilpasses og vægtes forskelligt – alt efter behov!

 

Foredraget kan omhandle:

  • Googles søgeordsværktøjer
  • Optimere website i forhold til Google
  • Hastighed på hjemmeside
  • Content marketing
  • Link-strategier
  • Masser af gode råd og tips

 

Kampen på nettet

Kampen mellem hjemmesiderne er voldsommere end nogensinde i søgemaskinerne. Kun de sider, der lever op til Googles standarder har en chance. Googles standarder bygger på en algoritme med ca. 300 parametre, som alle spiller en rolle for din sides placeringer. Ingen kender desværre til de helt præcise parametre – og samtidig ændrer Google på dem løbende!

Alligevel har Thomas Sloth et dybdegående kendskab til, hvad der vægter højt hos Google. Det skyldes dels at Google har offentliggjort nogle ting kombineret med dels stor erfaring, eksperimenter og vidensdeling i SEO-verdenen.

Læs lidt om Googles SEO-råd her: Googles råd

 

Varighed: Som udgangspunkt ca. 1 time.

Foredraget kan naturligvis tilpasses efter behov, og emnerne kan belyses forskelligt.

 

Ring om hør mere på tlf. 70 27 90 22 – eller send en mail til thomas@i-strategi.dk

 

© i-Strategi.dk – Foredrag om søgemaskineoptimering (SEO)

Foredragsholder

Thomas T. Sloth
Salgschef & Digital Marketingkonsulent

Om Thomas

Thomas T. Sloth har arbejdet med SEO siden han i sin tid var ejer af en stor succesfuld webshop. Siden har han hjulpet mange virksomheder til online succes. Som nuværende direktør for i-Strategi – arbejder Thomas Sloth og hans team dagligt for en lang række virksomheder indenfor såvel B2B som B2C. Han har ligeledes erfaring som underviser og foredragsholder gennem mere end 20 år.

Thomas Sloth holder foredrag for virksomheder, erhvervsråd og netværksgrupper.