Hos i-Strategi kan vi tilbyde dig – en professionel fotograf

 

Et billede siger alt – det er det første, der fanger øjet. Det kan ikke understeges nok – hvor vigtige billederne på din hjemmeside er. Et intetsigende eller uprofessionelt billede – kan få din kunde væk fra hjemmesiden inden for få sekunder.

Fakta: Billeder på hjemmesiden – det første indtryk!

 

Kontakt os nu på Tlf. +45 70 27 90 22

 

Professionel fotograf hos i-Strategi

Hos os er det muligt at bestille din egen fotograf. Få taget de helt rigtige og professionelle billeder, der kan sælge netop din virksomhed. Vores fotograf har mange års erfaring, og har bl.a. arbejdet som reklamefotograf for Pandora. Han ved præcis, hvad der skal til, og kan samtidig vejlede i forhold til det bedst ønskelige udtryk for netop din virksomhed.

 

Signalér personlighed for kunden

Når du får taget billeder af en kvalificeret fotograf – har du naturligvis eneret på billederne. Det er ikke tilfældet, når du køber billeder online, hvor man er mange om at dele de samme billeder. Der er i dag en tendens til, at kunderne ønsker personlighed hos virksomhederne. Det er ofte det, der sælger online. Med de rigtige billeder kommer kunden ”tættere på” virksomheden – og det kan gøre den store forskel for din virksomheds salgstal.

Vis hvem I er – skab personlighed med billeder – så kunderne husker virksomheden!

 

Kontakt os på tlf. +45 70 27 90 22 

 

© i-strategi.dk | Professionelle billeder til din hjemmeside