Få en professionel hjemmeside hos i-Strategi

Vi udvikler alt fra almindelige hjemmesider til portaler

Vi skaber personlige hjemmesider  i samarbejde med jer – med fokus på den svære balance mellem konverteringsoptimering (at hjemmesiden sælger jeres produkt) og et grafisk udtryk, der afspejler jeres særlige kompetencer.

Vi bygger altid hjemmesiderne fra bunden – ingen templates eller købte skabeloner – så I får nøjagtigt det, I skal bruge!

Vi udvikler jeres unikke website i tæt samarbejde med jer – og indtænker brugervenlighed – både for kunderne og for jer som brugere.

 

Hjemmesidedesign med fokus på din virksomheds særlige identitet

Din hjemmeside er dit ansigt udadtil og ofte stedet for det første møde mellem din virksomhed og en potentiel kunde.

Derfor er det vigtigt, at hjemmesiden afspejler din virksomhed og er opbygget således, at den er relevant for din specifikke målgruppe.

Når designet stemmer overens med din virksomheds visuelle identitet og værdier, giver det troværdighed til dine besøgende. Det er med afsæt i dette mindset, at vi designer hjemmesider hos i-Strategi.

Hos i-Strategi laver vi altid hjemmesider med konverteringer for øje – din side eksisterer for at få din bruger til at udføre et specifikt formål.  Sammen med jer finder vi frem til præcis jeres hjemmesides formål og designer den således, at den udfylder dette formål.

 

Bagsiden af hjemmesiden

Vi bestræber os på at lave hjemmesider, som ikke blot er brugervenlige for jeres besøgende, men også for jeres egne ansatte.

Siden bliver sat op med øje for, at det skal være nemt for jer at tilføje og tilpasse indhold. Siden er derfor ikke blot tilpasset til jeres virksomhed på forsiden, men også på “bagsiden.”

Det kan fx være, at det skal være nemt for jer at tilføje nye medarbejdere, nye ydelser eller andre indholdstyper, som stiller særlige krav til jer.

 

Sådan foregår processen, når vi udvikler din hjemmeside

Ved opstart af hjemmesideprojektet indgår du i dialog med den ansvarlige programmør, og vi sender en milepælsplan for udviklingen.

Undervejs i processen sender vi dig løbende udkast, så vi i tide kan foretage ændringer i design etc.

Når hjemmesiden er bygget færdig, sender vi en manual til brug af hjemmesiden – vi giver også mulighed for et 2 timers kursus i brugen af siden.

 

Lyder det interessant? Kontakt os på 70 27 90 22, og lad os guide jer til den løsning, der passer til jeres behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

No items found

  Udvalgte cases

  Se et udvalg af vores tidligere cases

  Er du klar til at komme i gang?

  Kontakt en af vores eksperter, og lad os finde den rette løsning til dig

  Thomas T. Sloth
  CEO & Digital Marketingkonsulent
  Nicolai Brusgaard
  PPC-Specialist & Digital Seniorrådgiver