Persondataforordning (GDPR) kursus – hands on!

Kom godt i gang med persondataloven

Kurset afholdes igen d. 2. oktober 2018

Synes du også, at Persondataforordningen – GDPR – lyder som en uoverskuelig opgave for dig og din virksomhed? Bare rolig – det med persondataloven er ikke så slemt, som det måske lyder.

For at hjælpe dig og din virksomhed godt på vej med persondataloven har vi oprettet dette mini-kursus på 5 timer, hvor vi tager udgangspunkt i PrivacyKompasset (jf. link om PrivacyKompasset). PrivacyKompasset som er udviklet af Erhvervsstyrelsen til hjælp for danske virksomheder. Under kurset guider vi dig igennem de 21 spørgsmål, som ligger til grund for kompasset.
Du kommer til at arbejde konkret med din virksomhed (husk egen pc), og du får materiale med hjem.

 

Dit udbytte på vores “persondataforordning (GDPR) kursus” vil være at:

  • få et overblik over, hvad GDPR er
  • få kompetence til at anvende PrivacyKompasset
  • få kendskab til begrebet ”Dataansvarlige”
  • få kendskab til begrebet ”Databehandleraftale”
  • få kendskab til forbrugersamtykke
  • få kendskab til nye, konkrete arbejdsgange, som I skal implementere i firmaet
  • kunne opsætte en persondatapolitik for dit firma
  • kunne tage hånd om persondataloven i forhold til HR (ansatte)
  • have konkrete værktøjer, som du kan bruge i dit firma
  • vide, hvad du skal gøre ved sikkerhedsbrud
  • kunne stille kvalificerede krav til evt. videre rådgivning af jurister m.m.
  • få et kursusbevis til dit personlige cv
  • få kursusmateriale tilsendt

 

Kursets indhold:

  • Indføring i EU persondataforordningen (GDPR)
  • Gennemgang af PrivacyKompasset
  • ”Retten til at blive glemt”
  • Dokumentationen i dit firma
  • Kortlæg jeres data-veje.
  • DPO – hvem, hvad og hvordan?

Når du forlader kurset, er du godt rustet – måske helt færdig – eller i hvert fald klar til at køre de sidste persondata-områder i mål.

 

Praktisk info om kurset:

GDPR-Kurserne finder sted i København, Roskilde og Holbæk.

Max 12 deltagere pr. kursus

Tid: klokken 9-15

Medbring selv pc, da du skal have ”hands on” på opgaven.

Der serveres en let forplejning i løbet af dagen.

Pris kr. 3.500,- + moms

Ved tilmelding fremsendes et skema, som du kan udfylde før kurset, så du får største muligt udbytte.

Tilmeld her:

Underviserne

Thomas T. Sloth
Direktør, Marketing ansvarlig

Persondatakurset bliver ledet af Thomas T. Sloth, der har mere end 20 års erfaring som underviser og foredragsholder.

I 2015 opstartede Erhvervsstyrelsen PrivacyKompasset for at blødgøre processen for danske virksomheder i overgangen til GDPR i maj 2018. I den forbindelse var Thomas konsulent og sparringspartner på projektet.

Kurset afholdes i samarbejde med Hanne Biehl Laursen fra firmaet ARKIVO. Hun har hjulpet mange virksomheder med at få taget godt hånd om data og dokumenter. I det seneste år har fokus været på persondata.

Hun er uddannet informationsspecialist og hendes vinkel er den konkrete og lavpraktiske. Få struktur på tingene.

 

Målgruppe

Kurset i persondataforordningen er for ejere og/eller data-ansvarlige personer i små og mellemstore virksomheder. Du behøver ingen forudsætninger for at komme i gang. Vi tager hånd om dig undervejs på kurset.

 

Afbestilling

Afbestilling af kursus skal ske skriftlig fx via mail. Det er gratis at melde fra op til 5 hverdage før kursusstart, herefter betales 20% af kursusafgiften.

 

Sted & Datoer:

Roskilde: Jernbanegade 23, 4000 Roskilde – 02.10.2018

OBS: Der kommer flere datoer – så hvis disse ikke passer, så er du velkommen til at kontakte os.

© i-StrategiPersondataforordning (GDPR) kursus – Kom godt i gang med persondataloven