Online markedsføring

Brug for hjælp til online markedsføring?

Vi hjælper din virksomhed med den rette markedsføring, så det betaler sig – og giver markante og målbare resultater.

Vores markedsførings-eksperter sidder klar med nyeste viden og indsigt i online markedsføring på et marked, der er i konstant bevægelse.

 

marketing

Kunderne er på nettet!

Det store spørgsmål er så bare, hvordan du får fat i dem – og hvad virker bedst, hurtigst og er billigst?

På dette generelle onlinemarkedsførings-kursus ser  vi på muligheder og trends i det online marked. Der vil især være fokus på tre hovedområder: søgemaskineoptimering (SEO), Google AdWords og nyhedsbreve; men vi kommer også kort ind over de mange andre online markedsføringskanaler.

Søgemaskineoptimering

Mange virksomheder har fokus på SEO, da det er ”gratis” – desværre er det også besværligt, kedeligt og langsommeligt. Her får du nogle tips og guidelines for den gode SEO.

AdWords
Google AdWords er den hurtigste vej til kunderne, men der er mange faldgruber – Få redskaberne til at nappe de bedste placeringer billigst.

Nyhedsbreve
Nyhedsbreve er en god måde at fastholde de kunder, der har udvist interesse for dit produkt. Her vil du se, hvordan du nemt kan benytte et gratis nyhedsbrevsprogram i din markedsføring. Desuden vil vi kort se på de mange andre markedsføringsmuligheder, som nettet rummer.

Du kan forberede dig til dagen – samt finde links til programmer og gode sites nedenstående.

På kurset vil jeg komme ind på nogle af disse værktøjer, hvorfor det kan være en god ide, at du allerede har kendskab til dem – men det er dog ikke nødvendigt, for at kunne følge med på kurset.