Hos i-Strategi hjælper vi virksomheder til at få succes med Facebook annoncering. Har du brug for rådgivning?

Vi er stolte over at være eksperter i Facebook annoncering. En ekspertrolle, der er blevet anerkendt af Facebook – sidste gang Facebook Denmark Tour (Boost with Facebook) blev afholdt var ejer af i-Strategi Aps, Thomas T. Sloth en af de to udvalgte undervisere sammen med Halfdan Timm fra Obsidian.

Vi gør dine mål til virkelighed – uanset om du ønsker, at flere personer skal: besøge din hjemmeside eller webshop, “Synes godt om” din Facebook-side, købe dine produkter, tilmelde sig dit nyhedsbrev, installere din app. eller andet.

Remarketing

Nå ud til personer der har besøgt din hjemmeside eller webshop

Udover at kunne segmentere os frem til din målgruppe, kan vi ved hjælp af konverteringssporing og implementering af en personlig Facebook-pixel på jeres hjemmeside – målrette annoncer til de personer, der har besøgt din hjemmeside. En rigtig god mulighed, da disse personer allerede har udvist interesse for din virksomhed og er længere fremme i købsprocessen.

Facebook annoncering giver unikke muligheder for at ramme præcis de personer, der har større chance for at konvertere. Det kan fx være modtagere af dit nyhedsbrev og dine fans (“Synes godt om” på din Facebook side). Derudover kan Facebook hjælpe med at definere nye målgrupper baseret på personer, der minder om dine eksisterende målgrupper (kopimålgrupper).

 

Vi udfører målrettet annoncering på Facebook og Instagram for din virksomhed fra kr. 4.500,- + moms pr. måned. Ingen bindingsperiode.
Kontakt os uforpligtende nu på: telefon  70 27 90 22 eller mail@i-strategi.dk

 

Muligheder med Facebook markedsføring

Den digitale kunderejse

 

Få styr på kunderejsen. Det øger kendskabet til dit brand, styrker relationen til dine kunder og giver dig flere salg!

Med en digital kunderejse på Facebook udarbejdes en detaljeret plan for, hvad der skal kommunikeres, og til hvem, på forskellige stadier i købsprocessen.

Måske skal jeres modtager lige varmes lidt op, før de laver et køb. Det er ikke alle købsbeslutninger, der bliver truffet på 5 minutter. Formålet med en digital kunderejse, er at varme modtageren op før I henvender jer med henblik på salg.

Nogle brugere på Facebook har allerede en relation til din virksomhed og andre har ikke. Afhængigt af hvilken relation de har til din virksomhed på forhånd, vil de opleve kunderejsen forskelligt – i den digitale kunderejse tager vi højde for dette og kommunikerer til brugeren på det stadie, hvorpå vedkommende befinder sig.

 

Stadier i kunderejsen

Når der opsættes en kunderejse, så kortlægges der en række stadier med forskellige formål. Ofte vil det foregå i følgende flow:

1) Begyndelsen af kunderejsen har til formål at øge kendskabet til jeres brand eller afklare, om der eksisterer en grundlæggende nysgerrighed for jeres produkt, f.eks. ved at dele jeres historie, værdiskabende viden, information eller noget helt fjerde.

Det er ofte en ekstremt god måde at segmentere en målgruppe, som ellers kan være svær at definere.

2) I de efterfølgende stadier flytter formålet sig til at fortælle mere specifikt om jeres virksomheds produkter, services og om hvad der gør jer unikke.

3) Løbende i kunderejsen vil der også tages højde for frafaldne potentielle kunder, der af den ene eller anden årsag ikke udviser interesse nok til at fortsætte i flowet. Disse samles op og forsøges at kvalificeres yderligere, før vi giver endegyldigt slip på dem.

 

Det automatiserede flow

Styrken i at opbygge en digital kunderejse, er at føre modtageren igennem hele salgstragten. Et godt flow sikrer at potentielle kunder i målgruppen, der viser interesse for jeres annoncer, føres videre i købsprocessen og dermed gennemgår de en naturlig proces fra interesse til handling = Køb.

Vi arbejder med digitale kunderejser, fordi vi ved, at det virker. Kontakt os i dag, hvis du synes, at det lyder interessant for dig og din virksomhed.

Lad os hjælpe dig i gang

Kontakt en af vores specialister og hør nærmere:

Vi udfører målrettet annoncering på Facebook og Instagram for din virksomhed fra kr. 4.500,- + moms pr. måned.
Ingen bindingsperiode.

Kontakt os uforpligtende nu på:
telefon  70 27 90 22 eller mail@i-strategi.dk

Thomas T. Sloth
Salgschef & Digital Marketingkonsulent
Nicolai Brusgaard
PPC-Specialist & Digital Seniorrådgiver

Kontakt os her

    © i-StrategiOnline markedsføring Facebook annoncering i Holbæk, Roskilde, København, Odsherred, Slagelse, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden og resten af Danmark. 

    Tags: #facebook bureau, #facebook hjælp, #facebook ekspert, #facebook konsulent, #facebook firma, #facebook ads konsulent