Søger du rådgivning inden for grøn markedsføring? Det forstår jeg godt – Markedsføring af grønne og bæredygtige produkter kan være svært. For hvad er den gode vinkel og historie – og hvordan undgår man egentlig at lave greenwashing i sin markedsføring? 

Modtag den rigtige rådgivning inden for grøn markedsføring

Hos i-Strategi tilbyder vi dig både professionel hjælp på både udførende og rådgivende plan. Vi har allerede hjulpet flere kunder med at finde deres budskaber, kernefortællinger og marketingstrategier og står klar til at hjælpe dig – uanset branche og størrelse af virksomhed. 

Vi rådgiver dig og din virksomhed til, hvordan I kan bruge grøn markedsføring, uden at komme på kant af markedsføringslovens paragraffer, og finder en grøn marketingstrategi der giver mening for netop jeres virksomhed.

Vi står klar til at hjælpe dig

Vores kommunikations- og bæredygtighedskonsulent, Charlie Houkjær Klausen, har arbejdet med grøn kommunikation, bæredygtig forretningsudvikling og branding i mange år, og står klar til at rådgive jeres virksomhed videre på en meningsfuld måde.  

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop din virksomhed med at få jeres grønne budskaber ud i jeres markedsføring? Så få den rigtige rådgivning hos i-Strategi! 

Kontakt os i dag og hør mere! Ring til Charlie på 93879022 eller send ham en mail på charlie@istrategi.dk

Kontakt os her!

    Charlie Houkjær Klausen
    Kommunikations- og Bæredygtighedskonsulent

    © i-Strategi ApS – Grøn Markedsføring – Vi hjælper med grøn markedsføring i Holbæk, Roskilde, København, Odsherred, Slagelse, Sjælland, Nordsjælland, Hovedstaden og resten af Danmark. 

    Tags: #grønmarkedsføring, #greenwashing, #bæredygtigkommunikation