Er du klar til at positionere dig stærkt på LinkedIn?

Det kan være afgørende for din succes på LinkedIn, hvordan din profil præsenterer dig – Derfor tilbyder vi et LinkedIn Makeover af din profil.

LinkedIn er verdens største faglige digitale netværk – Blot i Danmark finder du mere end 1.4 millioner brugere.

På LinkedIn networker erhvervsfolk på kryds og tværs – og man kan udveksle erfaringer, give/modtage anbefalinger, rekruttere nye medarbejdere og ikke mindst møde kunder og samarbejdspartnere.

Der er altså mange gode grunde til – og muligheder for – at positionere sig stærkt blandt både kolleger og konkurrenter.

Det hjælper vi dig med!

 

 

Vores mission

Er at sikre både virksomheder og privatpersoner en professionelstrømlinet ogsælgende profil.

Vi: (gen)skriver først og fremmest al tekst på profilen og giver den et professionelt udtryk: Vi sørger for, at den fortæller hvem du er, hvad du kan og hvad du vil.

Da en LinkedIn-profil er offentlig og søgbar, har vi også mulighed for give den SEO-værdi, så du lander i toppen af søgeresultaterne, når nogen søger efter en som dig. Som Premier Google Partner har vi alle nødvendige kompetencer til at søgeoptimere din profil.

Vi tilbyder følgende muligheder med LinkedIn

Lad os hjælpe dig i gang

Kontakt en af vores specialister og hør nærmere

Thomas T. Sloth
Direktør, Marketing ansvarlig
Nicolai Brusgaard
SEO & SEM Specialist

Kontakt os her

 

© i-StrategiOnline markedsføring LinkedIn Makeover i Holbæk, Roskilde, København, Odsherred, Slagelse, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden og resten af Danmark.