Hos i-Strategi har vi al nødvendig viden for at kunne arbejde med SEO. Vi holder os konstant opdateret omkring de seneste SEO-trends – og vi hjælper virksomheder med online succes hver eneste dag!

 

SEO, du kender det måske også begrebet under navnet “søgeoptimering”, er alfa og omega for din virksomheds langsigtede synlighed på nettet. Kort og godt handler SEO om at øge trafikken til dit website – og dermed få GRATIS besøgende!

Når vi arbejder med SEO, er det en del af en langsigtet strategi, hvor vi løbende arbejder med at forbedre jeres virksomheds organiske placeringer på Google – med det formål at vækste jeres virksomhed i det lange løb. Det er altså til forskel fra betalt trafik via Google Ads, der skaber resultater på den korte bane – og her og nu.

Det, vi gør med SEO lige nu, får måske først fuld effekt om flere måneder – til gengæld er arbejdet med SEO “slidstærkt”, da konkurrenterne skal arbejde endnu hårdere end dig, for at slå dig.

 

Kontakt os her!

SEO er hårdt arbejde, men giver resultater på lang sigt – SEO skaber fundamentet for salg på nettet

Når din webshop eller hjemmeside skal søgemaskineoptimeres, består arbejdet af flere ting. Først og fremmest skal vi finde frem til relevante søgeord, der på forskellig vis kan inkorporeres på hjemmesiden, men herefter følger et arbejde med at finde gode, interne og eksterne links og et større skrivearbejde.

Hos i-Strategi ved vi, at disse ting ikke kommer af sig selv – det kræver arbejde. Vi arbejder ikke ud fra magiske parametre – vi arbejder ud fra data, og dét vi ved, der virker.

Værdifuld SEO kræver en langsigtet strategi

Når vi laver søgemaskineoptimering sker der en dybdegående gennemgang og forbedring af dit site, men det er vigtigt at understrege, at det er en langsigtet strategi – som godt betale sig! Der er mange måder at arbejde kortsigtet med online marketing; fx gennem annoncering i Google Ads. Men i vores optik kan den kortsigtede taktik ikke stå alene.

SEO-arbejdet virker ikke fra dag til dag, og derfor kræver det tålmodighed og tillid at gøre det hårde arbejde. Det er et langt træk. Til gengæld giver det dig en strategisk konkurrencefordel at prioritere det, fordi du får mulighed for at give dine konkurrenter baghjul på de organiske placeringer i søgemaskinerne.

 

Indbyg SEO i din markedsføringsplan

Enhver virksomhed bør, efter vores mening, indbygge SEO som en naturlig del af markedsføringsplanen. Når I først har fået godt fodfæste på søgemaskinerne, har I et godt, solidt fundament for øget online omsætning. Når potentielle kunder finder dig før din konkurrent, er der en stor chance for, at det er dig, de vælger.

Gennem tiden har vi hjulpet mange virksomheder med SEO-indsatsen, og når de opdager hvor effektivt det faktisk er, hører vi ofte:

“Hvis bare jeg havde vidst, hvor stor betydning søgemaskineoptimering ville have haft for vores omsætning – så var vi startet meget før!”

SEO-arbejdet består af:

Teknisk SEO

Når vi laver teknisk SEO, optimerer vi din hjemmeside eller webshop, så den rent teknisk står så skarpt som muligt ift. Googles retningslinjer – Vi optimerer dit sites hastighed, billeder, schema m.m..

Når vi har lavet en grundig analyse, lægger vi en SEO-strategi for, hvordan vi kan søgemaskineoptimere dit site, for at du kan slå dine konkurrenter.
Samtidig finder vi måske muligheder for at hente nye kunder, som man ikke umiddelbart havde tænkt på.

Link Building

Alle undersøgelser viser, at Linkbuilding er et af de vigtigste greb at gøre brug af, når du ønsker at forbedre din ranking i Google. Vi arbejder med 3 typer linkbuilding:

Eksterne links: Relevante links fra andre hjemmesider til din hjemmeside.

Interne links: Vi opbygger en god struktur mellem jeres interne undersider ved at linke mellem dem.

Udgående links: Links fra din hjemmeside til andre relevante hjemmesider.

 

Onsite SEO

Det første, og nemmeste, er at sørge for at dit site er optimalt søgemaskineoptimeret. Dette for at lægge grunden for gode placeringer; men også for at give dig billigere AdWords. Der er især fokus på intern link-building – så de side både er brugervenlig for kunderne og Google.

Er du klar til at komme i gang?

Kontakt en af vores eksperter, og lad os hjælpe dig i gang

Thomas T. Sloth
Direktør, Marketing ansvarlig
Steen Pedersen
Analytiker
Nicolai Brusgaard
Digital Konsulent

© i-StrategiOnline markedsføring – Vi hjælper med SEO i Holbæk, Roskilde, København, Odsherred, Slagelse, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden og resten af Danmark.