Hos i-Strategi har vi den nødvendige viden. Vi holder os konstant opdateret på de seneste SEO trends – og vi hjælper virksomheder med online succes hver dag!

 

SEO er alfa og omega for din virksomheds langsigtede synlighed på nettet. Kort og godt: Det handler om at øge trafikken til dit website og få GRATIS besøgende!

SEO er del af en langsigtet strategi, hvor vi løbende arbejder med at forbedre jeres virksomheds organiske placeringer på Google – med det formål at vækste jeres virksomhed i det lange løb. Til forskel fra betalt trafik via Google AdWords, der skaber resultater på den korte bane og her og nu.

Det, vi gør med SEO lige nu, får måske først fuld effekt om flere måneder – til gengæld er arbejdet med SEO “slidstærkt”, da konkurrenterne skal arbejde endnu hårdere end dig for at slå dig.

 

Kontakt os her!

SEO er hårdt arbejde, men giver resultater på lang sigt – SEO skaber fundamentet for salg på nettet

Dels skal din webshop eller hjemmeside fuldstændig søgemaskineoptimeres. Det kræver, at man finder frem til relevante søgeord og kommer med nye ideer, der kan booste trafikken til dit website, høje kvalitetsressourcer, masser af tastearbejde og en lille smule “magi”…
Og disse ting kommer ikke af sig selv!

Værdifuld SEO kræver en langsigtet strategi

Når vi laver søgemaskineoptimering starter der en dybdegående gennemgang og forbedring af dit site. For at skaffe dig en strategisk konkurrencefordel i forhold til dine konkurrenter skal der altså analyseres og ændres på dit website over en længere periode.

 

Få SEO indbygget i din markedsføringsplan

Enhver virksomhed bør have SEO indbygget som en naturlig del markedsføringsplanen. Kvalitets-SEO, der genererer trafik og indtægter, tager tid; men når I først har fået godt fodfæste på søgemaskinerne, så har virksomheden et godt, solidt fundament for øget online omsætning.
Når virksomheder opdager, hvor effektivt SEO egentlig er, siger de altid:
“Hvis bare jeg havde vidst, hvor stor betydning søgemaskineoptimering ville have haft for vores omsætning – så var vi startet meget før!”

Teknisk SEO

Her analyseres dit site og dine konkurrenter. Efter analysen lægges en SEO-strategi for, hvordan dit site bør søgemaskineoptimeres for at slå dine konkurrenter. Samtidig finder vi måske muligheder for at hente nye kunder, som man ikke umiddelbart havde tænkt på.

Link Building

– det essentielle i SEO er at have mange links til sit site. Hvor mange SEO-folk kun laver “kunstige” links til din side, så fokuserer vi på at lave relaterede links, godt og spændende indhold med værdifulde, indflydelsesrige og unikke bidrag til internettet – så kommer linksne nemlig af sig selv…

 

Onsite SEO

Det første, og nemmeste, er at sørge for at dit site er optimalt søgemaskineoptimeret. Dette for at lægge grunden for gode placeringer; men også for at give dig billigere AdWords. Der er især fokus på intern link-building – så de side både er brugervenlig for kunderne og Google.

Sociale medier

– internettet bygger i vore dage på netværk. Også i søgemaskinesammenhæng er disse netværk vigtige, da brugere, som interesserer sig for dit site, er guld værd. Vi hjælper dig med en strategi, der giver dig ekstra goodwill hos dine venner ved fx Twitter, Facebook, LinkdIn og mange flere sociale medier.

 

Konverteringsoptimering

– her lægger vi vægt på de ting, der påvirker brugeroplevelsen. Fx dit sites hastighed, brugervenlighed og tilgængelighed. Kan de besøgende hurtigt handle hos dig? Desuden sætter vi fokus på features og funktioner, som er sjove at bruge og nemme at linke til – så du får endnu flere glade kunder og brugere af dit site. Dette fremmer også muligheden for salg på andre markedsførings-kanaler som f.eks. Google AdWords.

Er du klar til at komme i gang?

Kontakt en af vores eksperter, og lad os hjælpe dig i gang

Thomas T. Sloth
Direktør, Marketing ansvarlig
Steen Pedersen
Google Ads konsulent
Nicolai Brusgaard
SEO & SEM Specialist

© i-StrategiOnline markedsføring – Vi hjælper med SEO i Holbæk, Roskilde, København, Odsherred, Slagelse, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden og resten af Danmark.