Skal du have SEO, der virker?

SEO, du kender det måske også begrebet under navnet “søgemaskineoptimering”, er alfa og omega for din virksomheds langsigtede synlighed på nettet. SEO er at arbejde med en lang række parametre som Google fastsætter. At arbejde med SEO betyder egentlig bare, at vi gør, så kunderne kan finde dig, når Google finder det relevant. Og Google finder det relevant, når dit website er god nok – og passer til kundens søgeforventning.

Kort og godt handler SEO om at øge trafikken til dit website – og dermed få GRATIS besøgende, når nye kunder har brug for dig!

Vi er SEO-specialister

Når vi arbejder med SEO, er det en del af en langsigtet strategi, hvor vi løbende arbejder med at forbedre jeres virksomheds organiske placeringer på Google – med det formål at vækste jeres virksomhed i det lange løb. Det er altså til forskel fra betalt trafik via Google Ads, der skaber resultater på den korte bane – og her og nu.

Det, vi gør med SEO lige nu, får måske først fuld effekt om flere måneder – til gengæld er arbejdet med SEO “slidstærkt”, da konkurrenterne skal arbejde endnu hårdere end dig for at slå dig.

Kunderne leder efter dig på Google
– Men finder de dig? Ellers kom til os!

Kontakt os nu for en GRATIS SEO-ANALYSE – og kom i gang med SEO-priser fra kr. 5.000,- + moms pr. måned:
Ring 70 27 90 22 eller skriv på mail: mail@i-strategi.dk

 

Vi underviser i SEO for Google på bl.a. Google Succes Online-modulerne – online og på kurser.
Her kan du se et lille udpluk af vores undervisningsvideoer.

Kontakt os her!

  SEO er hårdt arbejde, men giver resultater på lang sigt – SEO skaber fundamentet for salg på nettet

  Når din webshop eller hjemmeside skal søgemaskineoptimeres, består arbejdet af flere ting. Først og fremmest skal der udarbejdes en grundig analyse af din hjemmeside og dens SEO-potentiale. Vi undersøger herunder hvilke relevante søgeord, der på forskellig vis kan inkorporeres på hjemmesiden – Kort sagt: Hvad søger folk på i Google, for at finde netop din ydelse/dit produkt?

  Herefter følger arbejdet med bl.a. at finde gode, interne og eksterne links, skrive søgeoptimerede tekster og andet.

  Hos i-Strategi ved vi, at disse ting ikke kommer af sig selv – det kræver arbejde. Vi arbejder ikke ud fra magiske parametre – vi arbejder ud fra data, og dét vi ved, der virker.

  Værdifuld SEO kræver en langsigtet strategi

  Når vi laver søgemaskineoptimering sker der en dybdegående gennemgang og forbedring af dit site, men det er vigtigt at understrege, at det er en langsigtet strategi – som kan betale sig! Der er mange måder at arbejde kortsigtet med online marketing; fx gennem annoncering i Google Ads. Men i vores optik kan den kortsigtede taktik ikke stå alene – Vi skal også se fremad.

  SEO-arbejdet virker ikke fra dag til dag, og derfor kræver det tålmodighed og tillid at gøre det hårde arbejde. Til gengæld giver det dig en strategisk konkurrencefordel at prioritere det, fordi du får mulighed for at give dine konkurrenter baghjul på de organiske placeringer i søgemaskinerne.

   

  Indbyg SEO i din markedsføringsplan

  Enhver virksomhed bør forholde sig til SEO som en naturlig del af markedsføringsplanen. Når I først har fået godt fodfæste på søgemaskinerne, har I et godt, solidt fundament for øget online omsætning. Når potentielle kunder finder dig før din konkurrent, er der en stor chance for, at det er dig, de vælger – og dig de vender tilbage til.

  Gennem tiden har vi hjulpet mange virksomheder med SEO-indsatsen, og når de opdager hvor effektivt det faktisk er, hører vi ofte:

  “Hvis bare jeg havde vidst, hvor stor betydning søgemaskineoptimering ville have haft for vores omsætning – så var vi startet meget før!”

  SEO-arbejdet består af:

  Teknisk SEO

  Når vi laver teknisk SEO, optimerer vi din hjemmeside eller webshop, så den rent teknisk står så skarpt som muligt ift. Googles retningslinjer – Vi optimerer dit sites hastighed, billeder, schema m.m.

  Når vi har lavet en grundig analyse, lægger vi en SEO-strategi for, hvordan vi kan søgemaskineoptimere dit site, for at du kan slå dine konkurrenter.
  Samtidig finder vi måske muligheder for at hente nye kunder, som I ikke umiddelbart havde tænkt på.

  Vi bruger forskellige værktøjer til SEO-arbejdet, bl.a. Google Search Console, som giver vigtig indblik i dit websites muligheder.

  Linkbuilding

  Alle undersøgelser viser, at Linkbuilding er et af de vigtigste greb at gøre brug af, når du ønsker at forbedre din ranking i Google. Vi arbejder med 3 typer linkbuilding:

  Eksterne links: Relevante links fra andre hjemmesider til din hjemmeside.

  Interne links: Vi opbygger en god struktur mellem jeres interne undersider ved at linke mellem dem.

  Udgående links: Links fra din hjemmeside til andre relevante hjemmesider.

  De har alle en effekt på din rangering i Google.

  Vi overholder naturligvis Googles retningslinjer for god SEO

  Onsite SEO

  Det første, og nemmeste, er at sørge for at dit site er optimalt søgemaskineoptimeret. Dette for at lægge grunden for gode placeringer; men også for at give dig billigere Google Ads. Der er især fokus på intern linkbuilding – så de side både er brugervenlig for kunderne og Google, men det er også her vi gennemgår og optimerer tekster, udfører SEO på jeres billeder, kigger på jeres metatitler og metabeskrivelser og meget mere.

  Onsite SEO består af mange små greb, der alt i alt giver dig en bedre rangering og dermed større synlighed.

  Er du klar til at komme i gang?

  Kontakt en af vores eksperter, og lad os hjælpe dig i gang i dag
  Vores SEO-pris starter ved kr. 5.000,- + moms pr. måned uden binding

   

  Thomas T. Sloth
  CEO & Digital Marketingkonsulent
  Charlie Houkjær Klausen
  Kommunikations- og Bæredygtighedskonsulent

  © i-Strategi ApS- Online markedsføring – Vi hjælper med SEO i Holbæk, Roskilde, København, Odsherred, Slagelse, Sjælland, Nordsjælland, Hovedstaden og resten af Danmark. 

  Tags: #SEO, #søgemaskineoptimering, #SEO-analyse, #SEM, #SEO-bureau, #SEO-optimering, #Laravel-SEO, #Drupal-SEO, #WordPress-SEO, #WP-SEO, #Google_SEO, #seo-optimering, #seo_priser