Vores SEO tekstforfatter sidder klar til at skrive dine webtekster

 

Drukner din virksomhed i mængden?

Et fællestræk ved mange netbrugere er, at de utålmodige og har travlt. Det betyder, at du har knap 3 sekunder til at fange interessen på dit website – og husk, at konkurrenterne altid kun er et klik væk.

Derfor er det vigtigt, at dine webtekster er skrevet til dine modtagere, med tydelige overskrifter, der dækker indholdet og med det vigtigste først. Det er helhedsindtrykket, brugervenligheden og teksterne der tilsammen udgør hele forskellen på dit website.

Har du ikke stærke SEO-tekster på dit website, så finder kunderne dig ganske enkelt ikke, når de målrettet søger efter dine ydelser/produkter. Du ligger måske på side 13, hvor ingen kunder kommer. Så hjælper det ikke, at dine tekster er unikke, hvis din hjemmeside eller webshop har lav prioritet hos Google og andre søgemaskiner. SEO står for Search Engine Optimization og handler kort sagt om at komme på side 1 i organiske søgninger og blive synlig på Google.  SEO-tekster er søgemaskineoptimerede og tager afsæt i såvel søgeordsanalyser som positionsanalyser samt generelle SEO-værktøjer.

Skal kunderne kunne finde dig på Google? Få SEO (søgemaskineoptimering) på din hjemmeside.

Google ændrer anvendte parametre for SEO-tekster kontinuerligt. Derfor følger vi nøje udviklingen hos Google – så du altid får det bedste resultat til din virksomhed.

 

Vores SEO-tekstforfatter hjælper dig med at:

  • formulere dine webtekster professionelt
  • lave stærke SEO-tekster til dit website – med de søgeord din målgruppe søger på
  • formulere webtekster med et sprogbrug, der er målrettet din kundegruppe
  • lave nem og overskuelig opsætning af dine tekster, så kunden hurtigt finder relevant indhold
  • formulere tekster der differentierer dit website fra dine konkurrenter – og at skabe et unikt og stærkt image
  • skrive dine nyhedsbreve og pressemeddelelser

Send ikke dine kunder på flugt

Desværre er det ofte set, at webtekster bliver nedprioriteret i mindre og mellemstore virksomheder. Har du valgt at spare her, har det bare kedelige konsekvenser for din hjemmeside eller webshop – og dermed din virksomheds bundlinje og levetid.

Design og brugervenlighed på et website er afgørende for kundens interesse for dine produkter, men lige herefter kommer teksten, der skal motivere til et salg – hurtigt og effektivt. Kunderne læser teksten, hvis den skaber værdi for dem.

Skal din virksomhed differentiere sig online? Få unikke tekster, som dine kunder husker.

Ring 70 27 90 22 eller skriv til mail@i-strategi.dk

 

© i-strategi.dk | SEO-tekstforfatter, SEO-tekster, online tekstforfatter