Tekstforfatter

Book vores tekstforfatter og bliv synlig på nettet

 

Skal vi skrive dine webtekster, så budskabet kommer klart og tydeligt ud?

Hvis ikke du bygger dine webtekster, så de passer til din målgruppes behov, så reagerer de ganske enkelt ikke på det, du skriver – ofte med den kedelige konsekvens, at ordren går til dine konkurrenter.

På nettet er der kamp om webbrugernes opmærksomhed.  Samtidig er det et gennemgående træk hos de fleste brugere, at de er utålmodige, har travlt og søger efter at få opfyldt et konkret behov. Derfor har du knap 3 sekunder til at fange din målgruppes interesse på dit website – og konkurrenterne er altid kun et klik væk!

Derfor forholder det sig således, at købet lander på det website, hvor helhedsindtrykket, brugervenligheden og ordene på troværdig vis overbeviser kunden og skaber grobund for et salg.

Med SEO-tekster får din synlighed endnu en tak opad

Hvis ikke du har stærke SEO-tekster på dit website, så finder kunderne dig ganske enkelt ikke, når de målrettet søger efter dine serviceydelser eller produkter på Google. Du ligger måske på side 13, hvor ingen kunder kommer. Så hjælper det ikke, at teksten er god og SEO-optimeret, hvis din hjemmeside eller webshop har lav prioritet hos Google og andre søgemaskiner.

SEO (søgemaskineoptimering) på din hjemmeside, så kunderne kan finde dig på Google!

Google ændrer hele tiden anvendte parametre for SEO-tekster. Så hvad der virker i dag, kan være væk i morgen. Vi følger nøje udviklingen hos Google – så du hele tiden får det bedste resultat til din virksomhed.

 

Hos i-Strategi kan vores SEO-tekstforfatter hjælpe dig med at:

  • skrive webtekster med et sprogbrug, der er tilpasset din målgruppe
  • lave stærke SEO-tekster til dit website – med de søgeord din målgruppe søger på
  • få dine potentielle kunder til at blive på dit website – lidt længere
  • lave nem og overskuelig opsætning af dine tekster, så kunden hurtigt finder relevant indhold
  • lave tekster som den utålmodige netbruger vil elske at lade blikket glide ned over
  • formulere tekster der differentierer dit website fra dine konkurrenter – og skaber et unikt og stærkt image
  • skrive dine nyhedsbreve
  • udarbejde dine pressemeddelelser

 

Gode webtekster er alfa og omega

Design og brugervenlighed på et website er afgørende for kundens interesse for dine produkter, men lige herefter kommer teksten, der skal motivere til et salg. Kunderne læser teksten, hvis den altså fænger!

Desværre er det ofte set, at webtekster har lav prioritet i mindre- og mellemstore virksomheder. Har du valgt at spare de gode webtekster væk,  får det ikke blot kedelige konsekvenser for salget, men også for din virksomheds bundlinje og levetid.

Skal din virksomhed differentiere sig online? Få unikke tekster, kunderne husker – vores online tekstforfatter sidder klar til at hjælpe dig! 

 

© i-strategi.dk | SEO-tekstforfatter, SEO-tekster, online tekstforfatter

Vil du vide mere?

Ring nu på 70 27 90 22 og få et uforpligtende møde, eller skriv til os direkte på mail@istrategi.dk

istrategi_web