Har du også mistet data på din iPhone?

Gendan kalender, kontakter, fotos, SMS-beskeder, Noter, Videoer m.m. med et lille smart program

Til min rædsel opdagede jeg, at en opdatering fra Apple pludselig havde sletttet alle mine gamle kalenderoplysninger!

Oh Rædsel – jeg bruger kalenderen til et par gange om året at sætte mig ned og lave firmaets kørselsregnskab -og NU var ALLE data på iPhonen forsvundet!

Efter at have Googlet forskellige søgesætninger lykkedes det mig at finde et program, der henter og gendanner den backup, der ligger i en fil skjult på telefonen.


Så få  at spare dig for besværet med at finde ud af, hvordan du gendanner dine billeder, videoer, kalender, lokationer og meget mere på din iPhone, så linker jeg her til det lille smarte program her:

iPhone Backup Extractor

 • Bare hent, udpak og installer programmet.
 • Slut din iPhone til computeren.
 • Start “iPhone Backup Extractor” og vælg, hvad du vil gendanne ved at klikke på linket ud for det respektive emne.
 • Gem det gendannede i en mappe
 • Efter kort tid er det ønskede matriale gendannet!

Pyha! Fedt, at det lykkedes ikke?
Bemærk, at du kun kan hente 4 gange backup – derefter skal du købe programmet; men det er sgu hver en krone værd!

Hvis du kender en anden – og bedre måde, at gendanne dine iPhone-data – så skriv endelig herunder.

Bedste hilsner

Thomas T. Sloth


 

 • Jørgen Kielstrup

  Jeg har mistet alle mine kontakter og billeder i forbindelse med update til iOS 5.0. Jeg har prøvet at installere programmet iPhone Backup Extractor. Jeg kan ikke få programmet til at virke. Programmet vil åbne i Windows (jeg har installeret Parrallels Desktop. Og så får jeg en besked om, at iTunes ikke er installeret. Jeg sidder på en Mac. Hvad gør jeg.

  Mvh
  Jørgen

  • Thomas Sloth

   Hej Jørgen,

   Med dette program, iExplorer, burde du kunne finde dine fotos og gemme dem på din mac. Download det ved at klikke her
   OBS – jeg har endnu ikke testet programmet for malware.

   Måske kan du finde dine billeder med det samme? Ellers gør følgende:

  • Tilslut din mac
   Kør i Explorer
   Tag en backup og slet følgende filer:
   /Media/DCIM/.MISC/Info.plist
   /Media/PhotoData/MISC/DCIM_APPLE.plist
   /Media/PhotoData/Photos.sqlite (or /PhotoData/Photos.sqlite)
   /Media/PhotoData/PhotosAux.sqlite (or /PhotoData/PhotosAux.sqlite)
   Genstart diniphone
  • Jeg har fundet løsningen på denne side og kan naturligvis ikke garantere dig succes: Restore af billeder på iphone

   Hører gerne om det virkede?

 • Mette

  jeg har os mistet alle mine billeder 🙁 og der er mange af en afdød s;
  som jeg virkelig gerne vil ha tilbage da de ik var blevet lagt på computeren..
  men den iPhone Backup Extractor skriver den at jeg skal bruge en kode?!
  heeeeelp meee 😀

  • Thomas Sloth

   Du skal bare ignorere koden – du har et antale forsøg til at prøve gratis.
   Ellers vil jeg da anbefale dig at købe programmet eller et lignende.

   mvhj
   Thomas

 • Nicoline

  Jeg leder efter en bestemt SMS, men kan slet ikke overskue hvordan jeg skal kunne finde den, med de små forsøg jeg har. Og endvidere har jeg hentet to SMS drafts ned, men ved ikke hvilket program jeg skal bruge for at åbne filen i?

 • Mira

  Hej Thomas

  Super hjælp! Jeg har en mac. Kan man finde slettede sms’er og fotos på det sidste link du har opgivet til Jørgen? Jeg har ikke det simkort mere, som jeg brugte til den iphone, hvor smserne og billederne ligger på, har det nogen betydning?

  Mvh Mira

 • Hans

  Hey.

  Jeg har kommet til at slette en video som ikke var der da jeg sidste lavede en Backup?
  Kan dette program hente videoen ned igen?
  Eller er den slettet perm ?

 • Aya

  skal man gøre det via en computer? Findes der en app som kan hjælpe med at gendanne slettede data?

 • Lotte

  Jeg har nu siddet og roddet med det en time.
  Jeg har mac computer og jeg kan simpelthen ikke få installeret programmet så det kan åbnes? HJÆLP! hvordan får jeg det til at virke?

 • Julie

  Jeg har billeder for fra 2 dage siden, jeg kom til og slette nu her. Kan det lade sig gøre og få dem tilbage, via dette program??? 🙂

 • julie

  Hej 🙂
  er der en af jer der kan få det til og virke, det evt gider hjælpe mig?
  Har mistet mange billeder. og kan simpelthen ikke finde ud af hvor jeg skal kunne få dem tilbage? :/

  • Thomas Sloth

   Du bliver desværre nok nødt til at købe programmet, hvis Apple ikke kan hjælpe dig.
   Jeg har desværre ikke selv den fulde udgave – og er ej heller ekspert – eller tjener penge på at henvise til programmet. Jeg vil bare henlede opmærksomhed på, at det findes, hvis nogen skulle stå med hårret i postkassen…
   /Thomas

 • Kasper

  Hej Thomas..
  Har hentet programmet, men kan kun restore to billeder uden at skulle købe.. kan det passe?

  • Thomas Sloth

   Ja, det passer desværre nok meget godt – du får kun en smagsprøve gratis…
   Har du kontaktet Apple? Prøv dem inden du køber programmet – det kan da være, at de kan hjælpe dig – gratis!
   /Thomas

   • Katja

    Hej Nadja, jeg har kommet til at slette alle mine billeder, videoer, kontakter, og sms’er. Jeg gik ind på det link du forslog, men jeg ved ikke hvordan man gør, kan du forklare det?

 • Nina

  Jeg har nu købt programmet, men kan ikke få alle beskeder frem. Skal gerne have fat i nogle fra kun 3 dage siden. Der kommer kun det frem, jeg har lavet back up fra . Ved du hvad jeg skal gøre?

  Venlig hilsen

 • Frederikke Dam Nielsen

  Hej Thomas!
  Jeg har en macbook og en iPhone 4. Jeg valgte at sikkerhedskopiere den i går, da jeg skulle have den til reperation og slettede derfor alle mine sms’er. Så i dag har jeg fået den tilbage og ville gendanne den, så jeg kunne få mine beskeder, men jeg frygter lidt at jeg ved et uheld har trykket ja til at den skulle sikkerhedskopiere min telefon igen efter sms’erne var blevet slettet, så nu kan jeg simpelthen ikke få mine sms’er over, hvilket jeg utrolig gerne ville kunne. Jeg har prøvet det øverste program, men jeg kan desværre ikke få det til at virke på min mac 🙁
  Jeg håber du har en løsning!! Mvh. Frederikke

 • Mohammed Hussein

  Hej Thomas. Jeg kom til med en fejl slettet en video, jeg havde i kamerarulle.
  Kan jeg få den tilbage ved at gendanne iPhonen eller er der noget andet?.

 • MaLou Møland

  Hej
  Jeg har med stor interesse læst her – i håb om at finde mine tabte billeder…. men det eneste der sker at den finder alt fra sidste opdatering
  eller hvad det hedder.. jeg er ikke ret teknisk begavet og skulle bare lige opdatere iphone… nemt – troede jeg – og da jeg fik trykket gendan…var det fra en opdatering/sikkerhedskopi fra marts mrd…. og alt fra marts og til nu i juni er pist væk!!! – først gik det smertefrit – men så pludselig kom jeg til at trykke på den der gendan… og så…væk væk væk…. men det kan da ikke bare forsvinde – kan det…. ligger det ikke og svæver derude et sted`?
  med den der extrater har den fundet virkelig gamle billeder jeg ikke troede jeg havde mere…. men det er de nye jeg har brug for….. er de virkelig tabt`??
  Mvh Malou
  ps .gør jeg som der blev skrevet af Nadia… skriver den igen det der med marts?!

 • lala

  hej thomas

  jeg har DESVÆRRE kommet til at trykke slet alt i min iphone og er virkeligt meget ked Af det vil nok fortælle mig præcis hvad man skal gøre for
  at jeg kan åbne min iphone 3 🙂

 • bo

  Jeg har prøvet programmet til at hente slettede sms beskeder, men den hentede kun 4 beskeder..kan det passe?

  • Mette

   Hej

   Mit oprydningsgen gik for hårdt tilværks for noget tid. Jeg slettede både sms’er og selv kontakten på en kollega.

   Nu har jeg så hårdt brug for at få gendannet sms’erne, da hun og jeg er raget lidt uklar om nogle ting, som jeg VED, står i vores sms-korrespondance.

   Jeg har ikke tidligere taget backup.

   Kan jeg gendanne kontakten og beskederne?

   Håber vildt meget at I kan hjælpe 🙂

 • Anneli

  Fuuuuck! Har lige opdateret min hotmail konto til en sådan ny outlook konto. Så langt så godt. Så ændrede jeg det også på min iphone og der væltede selvfølgelig ind alle de mails jeg har på kontoen. Jeg så går igang med at slette de mapper jeg ikke gider ha på iphone mailen (hvilket er alle udtaget indboks), glad og tilfreds er jeg. Indtil jeg logger ind på min mail på min PC og opdager at ved at slette disse mapper på telefonen er de nu også slettet her!!! Altså alle mine emails er slettet.

  Det eneste det er lykkets mig at gendanne er slettet mappen, men det er jo den mindst vigtige.

  Nogen der ved hvis jeg kan, og hvordan jeg gør for at få mine emails tilbage?

  Mvh Anneli

 • casper

  Jeg har med stor interesse læst ovenstående – men betyder det at når man køber en brugt Iphone eller sælger en at køber/sælger kan gendanne de data der har ligget på tlf. eller kan det ikke lade sig gøre når man har været inde i indstillinger på tlf. og valgt “nulstil” og så “slet alt indhold og indstillinger” ? Eller kan man stadig relativt nemt genfinde mail,billeder, sms´er osv?

 • Karen

  Jeg har købt programmet, i den udgave som hedder “Home Edition”. Har givet ca. 130 for det, men jeg kan kun hente 4 billeder f.eks, og hvis jeg prøver igen, er det de samme 4 billeder. Troede den hentede 4 billeder ad gangen.. Kan det passe at man kun kan gendanne 4 ting for 130 kr?

 • Anna

  Hej Thomas.

  Jeg gik i gang med at opdatere min Iphone her til aften, men pludselig slog den fra, og det eneste jeg nu kan gøre er at gendanne til fabriksindtillinger. Jeg har IKKE gemt mine billeder eller andet det sidste stykke tid og er selvfølgelig møg træt af det. Ved du om det program du nævner kan finde det frem selvom den er fabriksindstillet? Har dog ikke gjort noget endnu..

  Hilsen Anna

  • Kulu Live

   Hej folkens.
   Jeg tror en ting skal gøres klart inden alle skriver alt muligt. Omtalte programmer finder/gendanner INTET, hvis du ikke har synkroniseret din iphone med itunes og har SAGT JA til at gemme en kopi, enten på computeren eller i icloud.

 • Vibeke

  Hej
  Min datter har ved en fejl fået slettet mit kamera på min helt nye iphone 5.

  Kan jeg på nogen måde installere det igen, og hvordan ??

  Håber du kan hjælpe mig.

  Hilsen
  Vibeke

 • Selma

  Hej .. Jeg har desværre os det samme problem, kom til at slette mange billeder og videor.. Har nu hentet programmet for oven man ved overhovedet hvordan jeg nu skal bruge den.. Nogen vil forklare mig systemet ?

 • Emma

  hej… jeg gendannede min iphone 4, fordi jeg synes den var blevet utrolig langsom og træls. tænkte dog ikke lige på det tidspunkt at jeg skulle lave en sikkerhedkopi først, så nu er alle mine billeder blevet slettet 🙁 nogle der har nogle tips til hvordan jeg kan får dem tilbage, de betyder meget for mig (hvis man sige det). please hjælp, går snart i panik!

 • Lasse Riber

  Hej Thomas, var mega uheldig her igår, skulle opdatere min iPhone 5, men fik trykket på gendan Tlf, og fik slettede alle mine billeder, så ville høre om man kunne gøre noget ved det, eller om de bare er gået tabt… Håber der er hjælp at indhente. Tak på forhånd….

 • Dennis

  Nå.. jeg har så downloadet programmet OG betalt.. men får ingen tilbagemelding fra firmaet.. så.. er jeg lige blevet taget i rø… for 21 euro??

 • Dennis

  Nå, har så fået programmet og installeret det, OG prøvet at gendanne mine noter.. men det lykkes så ikke, fik kun ældre slettede noter frem, ikke den pågældende note jeg slettede i morges.. øv

 • John

  Hej.
  Jeg har mistet alle mine notater, som jeg bruger til køre regnskab, tilbud, mm.
  Har fulgt alt hvad der er skrevet, og har fundet filerne til mine mistede data.
  Men kan finde ud af at gemme det i en mappe som der står skrevet.

  Kan jeg lige hjælpes det sidste stykke vej.
  På forhånd tak.
  John Klingert
  Absolut Klingert

 • Sasha Salman

  Hej du taler med Sasha Salman det fordi jeg vil bare gerne spæger jer om man kan gendanne alle sine noget igen uden man har gemte dem få jeg har mistet sidden i 2018 og 2019 og har virkelige bruge få dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *