Reputation management

Hvordan kommer mit navn væk fra dårlige Google-søgninger?

Hjælp – Jeg ligger nummer 1 på Google!
Det er desværre ikke altid sagen at ligge godt på Google-søgninger – eller rettere, at nogen der vil mig det skidt, ligger godt på Google. Spørg bare firmabrands som Coca Cola, Vordingborg Køkken og Fona.
Desværre sker det også for os normale mennesker, at billeder eller dårlig omtale hos aviser og blogs ranker lidt for godt, når der søges på ens navn – spørg bare Stein Bagger… Han valgte selv at tage action på sin omdømme-beskyttelse og fik en af Danmarks dygtigste SEO-folk til at hjælpe sig.

Hvordan kommer man væk fra Googles søgeresultater?
Lad mig slå én ting fast – når først det er på nettet, så er det ude og kan ikke stoppes. Men man kan “fortynde” søgeresultaterne, så de uheldige sider drukner i mere passende omtale ved hjælp af Reputation Management, som jeg har valgt at fordanske til Omdømmebeskyttelse.
Her arbejder man med at sprede navnet på sider, der kan overhale de uheldige sider på Googles søgeresultater på fx blogs.

Omdømme-beskyttelse kræver et stort arbejde og tager lang tid – både at udføre og før Googles resultatside ændrer sig til din fordel.

Men kan det betale sig for dig? Husk, at det er menneskeligt at fejle…

Hvis ja – så kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig:
Vi udfører omdømmebeskyttelse for dig/jer eller giver dig/jer et par konsulenttimer i, hvad du selv kan gøre.

Ring nu 7027 9022 og få en uforpligtende snak.

© i-Strategi, SEO-konsulent