Vi er eksperter i online salg!
Lad os bygge din stærkt sælgende webshop

Det er nemt nok at bygge en webshop; men det kan være svært at få en webshop til at sælge. Ejer af i-Strategi ApS, Thomas T. Sloth, har sin baggrund i webshopverdenen – og har siden 2006 arbejdet målrettet med, hvordan man får en webshop til at sælge optimalt.

Det handler om mange faktorer som design, strategi, brugeroplevelser og ikke mindst intuition – og vi har oparbejdet denne ekspertise over mange år.

De mange faldgruber
Der er mange fordele i at have en webshop, bl.a. andet den billige “husleje”, et ubegrænset varesortiment og meget mere. Men der er også mange faldgruber – og de fleste webshops lukker desværre hurtigt igen, fordi de mangler den rette rådgivning.

Vi tager dig i hånden gennem hele processen, idet vi tager os af design, sammensætter shoppens moduler efter dine ønsker, hjælper med betalingsmoduler og underviser dig i den daglige brug af shoppen – samt søgemaskineoptimering af dine varer.

Når en webshop er i luften, så følger vi altid op med videooptagelser af kundeadfærd på websitet – så din webshop bliver så sælgende som muligt.

Vi ved, hvad der sælger – og skaber din bundlinje.

Vi kan naturligvis også udvikle specielle moduler til dit behov.

Vi er eksperter i webshops.

 

Kontakt os her

  Se nogle af vores WEBSHOP-cases her

  Geppel's Legetøjs webshop

  Geppel’s legetøj
  – Geppel.dk

   

  Da Geppel – Danmarks ældste legetøjsbutik – skulle gå ind i det digitale marked i 2015, så blev vi valgt som deres leverandør af websitet. Valget faldt på en opens source-løsning: WordPress WooCommerce. Siden blev designet med fokus på tryghed og salg. Det betød, at siden havde en gennemsnitlig konverteringsrate på ca. 3%  til hverdag (langt højere i julehandlen). Og ved redesignet i 2019 kunne siden ikke kun bibeholde, men øge den vigtige konverteringsrate.

  Gå til Geppel.dk

  Sommerland Sjælland
  – Sommerlandsshop.dk

  Opgaven her lød på at designe en webshop med fokus på salg og mersalg. Designet skulle implementeres i en løsning leveret af Flex4Business I designprocessen blev der især lagt vægt på landingssideoplevelsen. Resultatet blev at webshoppen kombineret med en skarp marketingstrategi efterfølgende mere end fordoble sin konverteringsrate til 7,3%.

  Gå til Sommerlandsshop.dk

  Sommerland Sjælland webshop

  Restaurant SuRi Holbæk

  Restaurant SuRi
  – Suri.dk

  I forbindelse med at vi skulle fremstille et nyt website til SuRi – suri.dk – med en klar grafisk profil, så var opgaven også at lave en ny, sælgende webshop. Desuden var der nogle mere komplekse krav som at webshoppen skulle kunne håndtere afhentningsdag – og tidspunkt. I samarbejde kom vi frem til en WordPrress WooCommerce-webshop, som kunderne finder brugervenlig og intuitiv.

  Tine fra SURI siger: “Vi kan tydeligt mærke en stor ordretilgang og mere tryghed, da mange flere vælger at købe – og betale – hos os online!

  Gå til SuRi.dk

  Sådan laver du den sælgende webshop

  &nsbp;
  Thomas underviser hvert år hundredvis af webshopejere – og kommende ejere – på kurser og webinarer.
  Du kan bl.a. se denne video om den gode hjemmeside (og webshop) fra IVÆKSTs hjælp til virksomheder i Coronatiden

  Kontakt os i dag

   Tags: #Webshop Pris #Ny Webshop, #WordPress WooCommerce, #Shopify, #Ajax, #Node.js, #Laravel, #Responsiv, #Webshopkonsulent

   Er du klar til at komme i gang?

   Kontakt en af vores eksperter og lad os hjælpe dig i gang

   Thomas T. Sloth
   Salgschef & Digital Marketingkonsulent